YES! Endelig – nu bliver der sparet tid

Hold nu op og helt ferie, så skete det endelig. Efter uendeligt mange timer ved køkkenvasken, brugt på at vaske op i hånden er endelig slut. Efter gang på gang at have følt at tiden stod stille og at jeg har spildt unødvendigt meget tid at mit liv med at stå og børste på gafler og knive, så kan jeg nu endelig byde bordopvaskemaskinen velkommen på kollegieværelset!

Det smukke bæst af en bordopvaskemaskine ses her.

Drømmekøkkenet

Internettet kan være et farligt sted på mange forskellige måder. Jeg kan nu godt afslører, at den tid jeg har brugt på at finde den rette bordopvaskemaskine også fik mig til at tænke på mit “kommende” drømmekøkken og den slags kan være farligt.

Jeg faldt over rigtig mange flotte og moderne opvaskemaskiner, som var skjult i samme stil, som resten af køkkenet og det ser bare vildt fedt ud. Jeg har altid drømt om et stort køkken i lys træ, hvor både køleskabet og opvaskemaskinen er skjult, således hele køkkenet fremstår lidt gammeldags eller landligt.

Lige nu rækker min SU kun til en bordopvaskemaskine, men derfor kan man allerede godt drømme om en opvaskemaskine som disse.

Flot køkken

Ork ja, men kunne hurtigt få brændt nogle penge af, hvis bare man havde dem.

One Comment

on “YES! Endelig – nu bliver der sparet tid
One Comment on “YES! Endelig – nu bliver der sparet tid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *