Vores problemer med at være blogger

Ok – fair nok, vi kan knap nok kalde os selv for bloggere, vi har dog blogget i længere tid – men ender altid med at ryge ind i tekniske problemer som gør, at vi stopper igen. Det samme er sket her på Tøffelheltene – som du nok kan se, så ligger der ikke særlig mange blogindlæg, men faktisk så har vi skrevet en ordentlig bunke – men de forsvandt efter problemer med bloggen (DESVÆRRE). Vi har haft bloggen her på Tøffelheltene siden en gang i starten af 2013 – og havde forsøgt os med en blog inden denne. MEN, nu har vi haft lidt tid til at overveje, og læse nettet tyndt omkring det at være blogger  – og hvordan man nu skal gøre det. Selvom vi ikke er dem som kan lære fra os endnu, så vil vi dog gerne dele ud af de links vi har fundet – nu når vi selv forsøger. 213

De danske eller de udenlandske guides

Jeg har efterhånden vendt mig selv til, altid at kigge på udenlandske guides, men mindre det kun er noget som findes i Danmark. Dette sker fordi, der er flere om buddet, og folk virkelig må ligge sig i selerne for, at komme igennem med deres guides, tips og tricks. Men, der er dog også sneget sig et par enkelte gode danske links ind på listen, tjek listen herunder. Vi har opdelt vores liste i begyndere og avanceret således, du ved lige præcis hvor du skal starte.

Blogging for begyndere – de bedste links

Her har vi samlet alle de links og guides som man skal start ude med – både danske og udenlandske. Det er på denne liste du skal starte, hvis du kun lige har oprettet din blog, og ikke har skrevet særlig mange indlæg.

Når man så har læst disse guides igennem, og stadig ikke synes at man har styr på det hele – SÅ BLOG. Nogle gange så skal man bare i gang, før det begynder at give mening for en. Men når man så kommer til det niveau, hvor disse guides og tips og tricks giver mening (du har blogget i et par måneder), så kan du kigge videre på de næste guides, som henvendes sig til medium niveauet af bloggere 

blogging

Når du kan kalder dig blogger – de bedste links

Når man så begynder at få styr på det, og har blogget i en længere periode, så er det ikke længere selve sin indlæg osv. man skal have fokus på. Man skal også begynde at have forstad på sociale medier, søgemaskine optimering  og alt muligt andet. Derfor har vi samlet de bedste links til dette.

Har du selv skrevet nogle gode guides? eller er du faldet over nogle indlæg som vi andre bare må læse, når vi forsøger at gøre vores blog federe – så smid gerne et link herunder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *