Tema om gaver til kæresten

Du vil gerne gøre kæresten glad og vise hende, at du elsker hende i form af en lille gave – men hvad skal man lige finde på? Har du problemer med kreativiteten i dine valg af gaver og derfor altid ender med at købe blomster og chokolade, var det måske værd at prøve noget nyt.

Personligt har jeg selv haft størst ”succes” med de gaver, hvor jeg fra starten har været lidt på udebane. Det kunne f.eks. være hårprodukter. Hun havde aldrig troet jeg kunne finde på at købe hårprodukter til hende, hvilket gjorde hende positivt overrasket og dermed også ekstra glad. Det viste hende, at jeg havde sat mig ind i hendes behov og derved også brugt tid på at finde det rigtige til hende.

Hårprodukter – et kæmpe univers

Jeg skal ærligt indrømme, at det var lidt af et univers, jeg her havde lukket op for. Der findes vildt mange forskellige produkter til stort alle typer af hår. Så hvordan finder man lige det rigtige hårprodukt til sin kæreste.

Argan Olie

Jeg startede med at finde ud af, hvilke produkter hun havde i forvejen og hvilket mærker de var i. På den måde fik jeg lidt at gå ud fra, hvilket jeg kunne udforske nærmere på nettet. Her faldt jeg over hair oil. Af de mange produkter i hendes ”samling”, var det noget jeg endnu ikke var støt på. Jeg læste mig frem til, at Hair oil er rig på omega 6, der er blødgørende, plejende og yder god beskyttelse. Alle vigtige egenskaber, der passer godt til min kærestes behov, fordi hun dyrker meget motion og i den forbindelse både vasker og føntørrer hår. Det er ikke noget håret har godt af, da det hurtigere bliver tørt og mister sin glans. Efter at have læst lidt om de forskellige hårolier faldt mit valg på Redken All Soft Argan-6 oil.

Der er seks forskellige muligheder at bruge hårolien på. Pleje, næring, blødgøring, beskyttelse, glans og udredning. Jeg læste om de forskellige muligheder, så jeg kunne forklare hende, hvilket fantastisk hårprodukt jeg her havde fundet.
Hun har dog gjort meget ud af at fortælle mig, hvor vigtigt det er at gå til frisør og pladrer altid om, at jeg skal huske hende på at bestille en frisørtid online, for det er så super smart, at man kan det, og slipper for at ringe. Ja, hvad ved jeg.

Hun blev utrolig glad for den betænksomhed og lille ekstra indsats jeg havde gjort for at finde en anderledes og brugbar gave.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *