STYRK DIT FORHOLD MED HJEMMELAVET SLIK

Styrk dit forhold med hjemmelavet slik

Hvis du ønsker at styrke dit forhold til den bedre halvdel, så kommer der her et rigtig godt tip, som endda også smager godt. Hjemmelavet slik er nemlig en rigtig god mulighed for at benytte noget kvalitetstid sammen med din bedre halvdel, samtidig med at du faktisk laver noget og snakker sammen.

Hvorfor hjemmelavet slik?

Når man skal tilbringe tid sammen med den bedre halvdel, så kan det være nemt at benytte de traditionelle som at leje en god film og se denne sammen. Problemet med at  denne løsning er, at man ofte ikke snakker sammen, og derved ikke oplever kvalitetstiden sammen. Man tilbringer tiden sammen, men får ikke noget ud af den, andet end hvad man ville kunne værd for sig.

slik

Regl nr. 1: Når man skal tilbringe kvalitetstid sammen med sin bedre halvdel, så skal du altid tænke over, om du kunne ”gøre” dette alene, og opnå det sammen, hvis du kan, så find på en anden aktivitet.

Hvad opnår i ved at lave hjemmelavet slik sammen?

Når i laver hjemmelavet slik sammen, så opnår i sammenværet, der er ikke noget som forstyrrer, og i har derved mulighed for at snakke samme. Da selve produktionen af slikket ikke er mere krævende end som så, så vil i have rig mulighed for brugbar kommunikation.

Find opskrifter samt inspiration til hvad i kan lave af hjemmelavet slik på denne hjemmeside: http://vinterfryd.dk/category/hjemmelavet-slik/

Når sådan en produktiv aften er færdig, vil i også have både en noget dejligt slik at nyde i fællesskab samt en god historie at fortælle venner samt familie. Elementet omkring at ”dele” sin bedrifter, kan for mange virke som mærkeligt og konkurrence præget. MEN, hvis man overfor andre kan med stolthed kan fortælle om begivenheder man har lavet sammen, så styrker dette båndet imellem dig og din partner.

Så nu er der ingen grund til at se en film næste gang i har mulighed for at tilbringe en aften sammen. En god ide kan være at overraske din bedre halvdel med dette, og købe de påkrævet produkter til hjemmelavet slik på forhånd.

 

NB: vi har haft nogle problemer med bloggen, hvilket har betydet at alle vores indlæg fra vores ferie blev publiceret samme sag! Håber ikke dette har skabt alt for mange problemer for nogle af jer læsere. Problemet er nu fikset.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *