Shampoo i julegave til kæresten

Julen nærmer sig efterhånden ret hastigt, hvilket betyder, at det gør indkøbet af julegaven til kæresten også. Det kan være forbandet svært at finde på en god gave, når man nu har forkælet hende i løbet af året (for det har du naturligvis husket ikke sandt?), da hun jo så ikke rigtig mangler noget. Selvom hun siger, at hun ikke ønsker sig noget, fordi du er alt hvad hun har brug for, kan du godt regne med at hun stadig forventer, at du finder i hvert fald bare en lille ting. Derfor kommer jeg dig nu til undsætning med lidt inspiration til, hvad du kunne finde på at lægge under træet, der med garanti vil falde i god jord.

Shampoo til kvinder

Kvinder er ofte i risikozonen for at få tørt hår, hvis de ikke bruger en god shampoo, der forebygger dette. Det sker fordi de ofte bruger glattejern, føntørre o.lign., hvilket slider på, og skader håret. Håret kommer til at se trist og kedeligt ud, samt være utrolig svært at rede ud. Joico Moisture Recovery Shampoo er en fantastisk shampoo, både hvis din kæreste har tørt hår eller bare til ren og skær forebyggelse.

Der findes også shampooer, der kan afhjælpe eller forebygge tørhovedbund. Her kan jeg anbefale Joicy Daily Care Treament Shampoo. Den renser håret, samtidig med den øger blodcirkulationen i hovedbunden, hvilket gør det af med tørheden.

Kvinder bliver i disse tider oftere og oftere ramt af parfumeallergi fra de tilsætningsstoffer, der anvendes i mange hårprodukter. Lider din kæreste af parfumeallegi, er det vigtigt, at du finder en shampoo til allergikere. Zenz Organic Pure 01 Shampoo indeholder kun naturlige stoffer fra f.eks. avocado og aloe vera, hvilket gør den populær både hos folk med allergi, men også hos folk der går op i sundhed og miljøbevidsthed. Desuden er den svanemærket, hvilket er din garanti for, at den er fremstillet efter miljøvenlige principper.

En helt 4. variant som jeg selv er personlig fan af, er at finde et pakketilbud. Det er en super god måde at give hende lidt forskelligt på til en fornuftig skilling. Tit og ofte er der mange penge at spare ved at købe en pakkeløsning. Pakkerne eller poserne fås som regel i mange forskellige prisklasser, naturligvis bestemt efter hvor mange produkter og hvilken type produkter der følger med.

Dette var naturligvis kun et meget lille udpluk af, hvad der findes af hårprodukter og er ment som lidt inspiration, så du selv kan gå på jagt efter det hårprodukt, der passer perfekt til din kærestes behov – og hvem ved, måske du falder over noget til dig selv på vejen. Og endnu en disclaimer skal lyde; hun skal selvfølgelig huske sine frisørtider, ved f.eks. at booke frisørtid online her, så håret bliver vedligeholdt.

Rigtig god julegavejagt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *