Sådan er man(d) en del af børnepasningen

Hvis din kæreste eller kone brokker sig over, at du ikke er deltagende i børnepasningen og ikke giver indkøb til børnene nok opmærksomhed er der hjælp at hente her. Vinteren står for døren, og det er allerede nu koldt om morgenen – ja nogle er endda hoppet i hue og vanter når de cykler af sted klokken alt for tidligt. For jeres lille familie betyder det højest sandsynligt at din kæreste allerede nu løber rundt i cirkler for at finde ud af hvilken vinterstøvle I mon skal købe til junior i år, hvilken model skal det være, hvilket mærke, hvilken farve vinterstøvle og hvilken størrelse.

familiejpg

Hvordan skal en vinterstøvle sidde? Hvad hvis junior hader den?Der er så mange ting din søde kone kan bekymre sig om, og det er her du kommer på banen og redder hele dagen. Forestil dig, at du kunne brilliere med alle svarene på ovenstående panikscenarier og at din kæreste med ro i sindet kan handle børnevinterstøvler til jeres guldklump uden panik og med dig bag rattet. Det er da ønsketænkning, siger du så, for du ved jo ikke en flyvende fis om børnesko, men der tager du fejl. Du kan nemlig finde alt om, hvordan du finder det perfekte vinterfodtøj til dit barn ved at læse op på det og være ekspert på få minutter.

Indlægget fremhæver et par punkter, som vi synes giver god mening og her vil vi gennemgå de punkter, og give vores besyv med.

  1. Barnet har sin egen mening om hvad der in eller out. Okay, de er måske ikke ligefrem modeeksperter, men de kan altså godt se forskel på nederen støvle og god vinterstøvle. Det er trods alt dem der skal gå i vinterskoene hele den kolde periode, så gør jer selv en tjeneste og lyt til hvad der bliver sagt. Hvis junior ikke vil have blå vinterstøvler, men hellere nogle seje camouflage støvler er det vejen frem. Så er I næste sikre på at det bliver en brokfri dag.
  1. Man skal måle sit barns fod. Okay, ja det giver god mening. Det duer altså ikke på øjemål fordi man ved at fjernbetjeningen til den store fladskærm er 24 centimeter og hurtigt sammenligner med juniors pote. Det skal gøres ordentligt, så barnet ikke støder tæerne imod i spidsen eller får klemt siderne fordi støvlen er for lille. Hvordan ville du selv have det, hvis konen målte størrelsen på dine nye fodboldstøvler ud fra, at hun havde en idé om hvor stort hendes fladjern var? Det er altså et no go.
  1. Støvlerne skal kunne afvise vand og fugt, så juniors fødder forbliver tørre og varme hele vinteren. De fleste vinterstøvler har en god membran der gør, at de er vandafvisende, men de fleste vi kræve en god imprægneringsspray til vedligehold. Hvis du nu passer godt på juniors støvler vil de måske holde flere sæsoner – penge sparet i sidste ende. (Det er da en god forretning)

Du har nu fået de bedste bud fra Danmarks bedste tøffelhelte og er dermed godt klædt på til at shoppe vinterfodtøj til dit barn. Selv tak.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *