Romantisk bådferie med kæresten

Mange gange er det en hunger efter sol og varme der trækker os på ferie. Flere og flere danskere er også i højere grad begyndt at søge sydpå i starten af året og på den måde bryde de lange mørke og til tider våde vintermåneder vi kender herhjemme fra Danmark.
“Har du først søgt sydpå i januar, ja så gør du hellere det end i sommermånederne” – Dette har jeg hørt utroligt mange fortælle mig.

Der er dog også rigtig mange, hvor det ikke er sol og varme der står øverst på listen, men tværtimod muligheden for at komme helt væk fra hverdagens stress og jag. Her er det i langt højere grad vigtigt, at der er mulighed for at koble af og indstille kroppen på noget helt andet end den er vant til i hverdagen.

Find roen på en bådferie

Er du tilhænger af den sidste, eller leder du måske efter en måde hvorpå du kan kombinere de to. Så kan en bådferie meget vel komme ind i billedet.

Der er sikkert rigtig mange der slet ikke tænker i disse baner, eller ser det som en mulighed fordi de her vil være totalt på udebane. Men faktisk findes der rigtig mange muligheder for at tage på sådan en type rejse, også selvom man ikke har nogen erfaringer med at sejler overhovedet.

Nyd stilheden

Tag kæresten med ombord på jeres helt egen båd og jeg garanterer jer at I vil kunne finde en ro og afslapning, som I ikke havde forestillet jer. Her vil der være rig mulighed for romantik og gode stunder sammen. Ja, man kan næsten tale om at kunne blive nyforelsket igen.

Forestil dig en dejlig afslapende dag ombord på en båd sammen med din eneste ene, hvor I spiser den ene middag efter den anden under åben himmel og sammen udforsker en helt ny verden ombord på en båd. Ja, det er vel de færreste, som ikke vil kunne blive tiltrukket af den tanke og faktisk skal man heller ikke være bekymret for at det koster en formue.

Der er dog en ting, som på det varmeste kan anbefales, når man tager på sådan en tur eller rejse. Sørg for at få tegnet en ansvarsforsikring inden i drager afsted.
Jeg har selv benyttet Pantaenius, som du finder i ovenstående link og har været rigtig tryg her. Du kan læse meget mere på Pantaenius.dk også.

Håber dette har kunne give lidt inspiration til en rejse du måske ikke lige havde tænkt på. Vi fortsætter naturligvis med at komme med mange flere nyttige og gode tips om meget andet, så jeg tillader mig at sige, Vi ses.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *