Romantikken forsvinder med røgen

Der var en gang en der spurgte mig om følgende ”hvilket ved det modsatte køn synes ud, får romantikken til at forsvinde?”. Formentlig tænkte personen på en masse andre ting, men da jeg på tidspunktet netop havde gået igennem et brud med en kæreste igennem et år, som var begyndt at ryge, så var svaret meget nemt for mig.

Romantikken kan forsvinde på mange forskellige måder, men især rygning er en af de områder, hvor romantikken for mig er fosvunden.

Romantic Cafe RestaurantFølgende områder kan være svære at overkomme i et forhold med røg:

  • Den konstante dårlige lugt i tøj og hår
  • Den konstante dårlige smag når man kysser vedkommende
  • Den konstante viden om, at hænderne lugter af røg

At man er i et forhold, hvor røgen har taget magten betyder dog ikke, at det behøver at skabe et problem. Røgen som heller ikke grunden til mit tidligere brud, men spørgsmålet kom på det passende tidspunkt, og i dag er jeg ikke sikker på at, at jeg ville nævnte dette element. Men da jeg ved, at romantikken langsomt kan forsvinder med røgen, så vil jeg her kommer med muligheder til at komme igennem dette (hvis nu jeg kunne tage tilbage i tiden).

5 metoder at beholde romantikken med røgen

Disse metoder er hverken videnskabelige eller på nogen måde gennemprøvet, men blot mine egne påfund efter venner og kærester, som har haft røgen tæt på liver, har præget mig til dette.

Metode #1: Damp i stedet for røg

Den første metode er et omdiskuteret virkemiddel, som jeg ikke helt er sikker på er sundere end de egentlige cigaretter eller hvordan det fungere. Men da ideen med at bruge det her ikke er sundhedsmæssigt, så vil jeg nu alligevel anbefale det. Det drejer sig om de såkaldte e cigaretter og dertilhørende e juice (læs mere om dette her og her). Da røgen udskiftes med dampen, så vil en stor del af lugten forsvinder – og når det kommer til fingre, håret og andet, så vil det næste forsvinde helt.

Metode #2: Antibakteriel sæbe/creme

Det er nemt at have stående (de fleste kan benyttes uden vand) og det er nemt at benytte til at fjerne lugte fra fingre. Det kan nemt stå fremme f.eks. ved det sædvanlige rygested, og kan derfor benytte direkte efter en cigaret er blevet røget. Læs mere omkring dette her.

Metode #3: Ingefærd og chilityggegummi

En alternativ metode at fjerne dårlig lugt fra munden på, er ved benytte smagsstoffer med endnu mere smag – og gerne i en stærk udgave. Til dette formål har jeg fundet at især ingefærd og chilityggegummi kan være behjælpeligt. Tygges dette i løbet af dagen og bagefter hver cigaret, så kan det være med til at fjerne en del af den dårlige lugt.

Metode #4: Tandbørsten benyttes oftere

Det sidste og simple knep – børst dine tænder flere gange om dagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *