Parforhold fremfor alt

Parforhold fremfor alt

Selvom vi ofte er nogle tøffelhelte, som er lidt under pisken i hjemmet, så har vi dog nogle gode råd til parforholde, som vi gerne deler ud af – måske er vi tøffelhelte af eget valg?

Der er rigtig mange som mener at det er det seksuelle som gør dig lykkelig, og det er der skam også rigtig mange mennesker som går rundt og tror – det er dog også blevet præget af en del forskningsresultater som fejlagtigt ofte kun kommer frem til denne løsning. Men en ting som er mere, hvis ikke lige så vigtigt er ’venskab’.  En meget præstigefyldt publicering i den amerikanske journal ‘Journal of Social and Personal Relationships’ har nemlig fremvidst dette. I deres undersøgelse var der rigtige mange deltagere, og resultatet viste at i de parforhold hvor kammeratskab  / venskab var sat højt (havde en vigtig betydning for dem) også havde det bedste parforhold. De kom frem til det resultat at man kunne bruge venskab som en indikator for hvor vellykket et forhold ville være på lang sigt – dvs. venskab er vigtigt hvis du vil have et længerevarende forhold.

Vi kan ikke andet end synes om denne undersøgelse her på bloggen. Så tag ved lærer af den, og få et langt forhold tin din sammenlever.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *