Når kærligheden går i stykker

Når kærligheden går i stykker

Når kærligheden er gået i stykker så kan man som regel fikse det, men det kræver både blod, sved og tårer. Det samme gør det, når ens mobil er gået i stykker. Jeg var for et par dage siden så uheldig at tabe min HTC – NOOO – hvilket betød at skærmen nu er helt smadret, og det er rigtig svært at benytte telefonen når man ikke kan se noget på skærmen. Den virker helt fint – tror jeg – men jeg kan abre ikke se noget.

Jeg har nu været på udkig efter et sted online som tilbød HTC reparation, da det var en ældre en af slagsen, så var jeg lidt nervøs for at det enten ville være rigtig dyrt fordi ingen ville have skærmen på lager, fordi der ikke er særlig mange som har dem længere.

Jeg blev heldigvis positivt overrasket da jeg fandt frem til iEkspert, som var et af de steder, hvor det faktisk ikke kostede en hel bondegård at få lavet skærmen. Min skabt er nu sendt af sted, og jeg savner den.

download-I_Miss_You_thumb

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *