Mænd og vores træning

I dette indlæg skal vi skrive lidt omkring hvilke fitness / trænings gear som man skal have (hvis kvinde tillader det) for at være en rigtig mand. I efterfølgende vil vi komme med bud på 3 ting, som du bare skal have, når du går lidt op i fitness.

Nr. 1 – medlemskab til fitnessklub

Det er selvfølge alt overskyggende at du har et medlemskab til et fitnesscenter, med mindre du har et super hjemmebygget et derhjemme (og nej, det tæller ikke med 2 vægte og en bænk). De fleste skal glemme alt om at træne derhjemme, da det ofte bare bliver en undskyldning, og man alligevel ikke får det gjort. Benyt i stedet altid et træningscenter når vi snakker styrketræning, og føl dig lidt mere mandig.

Nr. 2 – et fedt pulsure

Når styrketræningen er overstået, og du skal på den ugentlige (host daglige) løbetur, så er det selvfølgelig vigtigt at du har et af de mange pulsure som er på marked lige nu. De kender ikke til halvdelen af funktionerne, men det er ikke dette som tæller, det gælder om at have det rigtige gear på, når man skal ud og udføre sin kondi. Så fat i et pulsur og være med på moden.

Nr. 3 – boksepude til rådighed

Intet siger mere mandighed end en boksepude, om det så er i hjemmet eller i træningscenteret eller hos en kammerat, så du opleve mand credit stige, så snart du ebgynder at så i boksepuden. Så ud og skaf dig en straks.

 

Følg med i næste ud, hvor vi udvider listen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *