Lav en blog med kæresten

En rigtig fed og nem måde, hvorpå du kan tilbringe tid med kæresten, er ved at lave noget sammen. Ofte så glemmer man som kærestepar, hvor vigtigt det er at tilbringe tid sammen, hvor man ikke blot gør det, som man altid gør. Derfor snakker vi selvfølgelig ikke om at tage i biffen, ud at spise eller besøge familien. Vi snakker om at tilbringe tid med kæresten, hvor I laver noget sammen, som enten er nyt for jer eller har en fælles interesse.

parI dette indlæg vil vi snakke omkring, hvordan en blog muligvis kan være sådan en løsningen. Der findes nemlig en række danske kærestepar, som har valgt at bruge deres fælles interesse til at lave en blog sammen. Der findes enkelte danske eksempler på dette, som alle fremviser, hvordan parret bagved har haft en fælles interesse for et emne, og har valgt at fremvise denne igennem en blog. Dette emne kunne f.eks. være madlavning, mode, kreative projekter og meget andet – hele ideen er blot, er det er noget man gør sammen samtidig med, at det er noget begge parter går op i.

På hjemmesiden Lavblog.dk hjælper de folk i gang, som har lyst til at lave en blog, og sætter dem samtidig ind i emner som f.eks. søgemaskiner, wordpress, sociale medier og meget andet. Dette er således en nem måde, hvorpå man kan komme igang. Og endnu sjovere, så er det parret Malene og Nicolaj som står bagved, som begge har en interesse indenfor blogging, som de har valgt at udleve igennem Lavblog.dk samt en række af deres andre projekter (læs mere omkring dem og hvorfor de har valgt at blogge samme her).

fitnessblogIdeen er fra vores synsvinkel bundsolid – man har et emne som begge går op i, man skaber noget sammen og ser det vokse. At have følelsen at man skaber noget er en fed følelse, som kun bliver styrket af, at man gør det med ens bedre halvdel.

Man behøver nødvendigvis ikke begge, at gå op i 100% det samme emne, så længe det blot er i samme retningen. F.eks. er der et par som har en mode og make-up blog, hvor de har delt sig op imellem hver af de to emner. Der er dog så meget overlap imellem emnerne, at det stadig er det sammen formål bagved bloggen.

Lav en blog med kæresten når..

  1. I har én fælles (eller delvis fælles) interesse
  2. I ønsker at skabe og udvikle noget sammen
  3. I mangler et fælles projekter som kan knytte jer mere sammen
  4. I føler ikke I har noget at lave sammen, udover tv’et
  5. I ønsker at styrke jeres CV imens i styrker jeres forhold
  6. I ønsker at styrke jeres forhold og lære hinanden bedre at kende

Herudover skal det nævnes, at der selvfølgelig også er en række andre fordele ved at have en blog (udover at styrke jeres forhold). F.eks. kan en blog nemt benyttes som en strategi for, at få sit drømmejob, hvis dette f.eks. er indenfor samme emne, som bloggen omhandler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *