Info om Mopu

shutterstock_106006154Når pusletasken skal være den rigtige

For kort tid siden udgav jeg en artikel omkring min kærestes nye pusletaske. Denne artikel er naturligvis korrekt, men samtidigt også lidt misvisende. For det første er det rigtigt mange penge at give for en pusletaske, der egentligt bare skal tjene formålet at pusle barnet når det trænger. Forskellen på denne taske fra mopu.dk, er at det jo ikke blot er en pusletaske, men som så meget andet, er det en modegenstand. Tasken tjener ikke kun formålet at pusle barnet, den gør moderen glad, idet hun føler sig flot med tasken på. Tasken ligner for det første ikke en pusletaske, men nærmere en hyper moderne hverdagstaske, som kvinder sagtens vil kunne bruge i byen. Altså er taske både praktisk og smart, hvilket virkelig betyder noget for en ammende kvinde.

Vi endte med at købe tasken på billedet ovenfor. En byStroom taske, der vidst nok er et fint mærke indenfor pusletasker.

Gør noget godt for din gravide kæreste

Hvis du ønsker at vise omsorg overfor din kæreste, vil jeg råde dig til at gøre som mig. Enten blot give efter for din kærestes ønsker og behov, eller glæd hende ved selv at tage initiativ til at købe en taske, hvor hun vil komme til at føle sig lækker samtidigt med at hun har alle de fornødne ressourcer til at tage hånd om barnet.

Se deres hjemmeside ved at følge dette link

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *