Hvorfor valgte vi at blogge om vores forhold

Et af de områder som fylder rigtig meget her på toeffelheltene.dk er vores parforhold, som vi (åbenbart) går rigtig meget op i. Ideen bagved bloggen lå ikke fast fra starten, men vi var 3 drenge, som ville tage lidt pis på vores kærester igennem en blog (det var den første ide). Ideen blev udviklet til, at vi ville nedskrive alle de simple skænderier vi havde (og gerne dem, hvor vi følte vi havde vundet). Bloggen blev hurtigt startet, men lige så hurtigt blev fokus ændret – og parforholdet, og hvordan dette kunne opretholdes, kom i fokus.

Sådan ændrede vi fokus

Den første ide til bloggen var selvfølgelig aldrig blevet til noget, men kom alligevel af en gode ide, som vi godt ville oprette en blog omkring. Ideen var, at vi havde så stærke forhold, at de sagtens kunne holde til joken. Når vi havde grint af joken og de første indlæg (som nok tog længere tid end man skulle tro) så begyndte vi at flytte fokus.

parFokus blev til, hvordan vi holdte romantikken i vores forhold samt hvordan man gjorde dette efter mange år sammen. Vi fandt hurtigt ud af, at der var rigtig mange som skrev omkring dette, så vi valgte at tage en anderledes vinkel. Derfor kan du også læse en masse anderledes råd til at få et få et godt parforhold.

Er du nye på bloggen, så vil vi henlede din opmærksomhed til følgende indlæg:

Hvorfor skal man være blogger

Et meget simpelt spørgsmål, men et kompliceret svar. Der findes ufattelig mange grunde for, at oprette en blog – f.eks. job og CV. Men i vores tilfælde, der var dette ikke drivkraften. Vores fokus blev hurtigt med toeffelheltene.dk, at hjælpe hele Danmarks mandelige befolkning med at få et bedre forhold til deres bedre halvdel. Læs mere omkring hvorfor du skal oprette en blog hos opret blog, hvor de har en lang række begrundelser for at oprette en, som måske kan få dig i gang.

Udover at vi godt kan lide at fortælle omkring hvordan vi selv gør det, så er det også med til at styke vores eget fordel. Dette sker nemlig fordi, vi konstant forsøger at finde på nye metoder og måder, at vise at vi holder af vores bedre halvdel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *