Hvem bestemmer dit look?

Det gør du! Selvfølgelig skal din kæreste gerne tro hun har en vis indflydelse, hvis freden i hjemmet skal opretholdes, men sandheden er, at du er helt i kontrol over dit look. Du bestemmer hvilke jeans, hviken t-shirt og hvilke sko du vil have på.

Kvinder har dog en medfødt evne til at sammensætte tøjet så det passer perfekt sammen, så her er det smart nok at lade hende råde dig. Man skulle jo nødigt mikse de forkerte farver, eller vælge det forkerte brand.

Når nu t-shirten matcher bukserne, og skoene matcher dig er det tid til det sidste finish. Og inden du nu råber vagt ved gevær, så hør lige engang. En smart cap, snapback eller kasket som din far nok vil kalde det, kan fuldende dit look som intet andet. De er ikke længere forbehold skatere eller andre hip hop typer, men er nu designet således at alle kan få glæde af dem.

De smarte snapbacks fra Les Deux kommer i fem forskellige farver, som dog alle har det tilfælles at de er afdæmpede og passer til det meste. Capsne har broderet Les Deux samt det klassiske ”II” på, og er derfor ikke larmende med store statements eller vilde fraser. Det er holdt simpelt og enkelt, så de på den måde kan bæres af alle mænd uanset type og tøjstil. Materialet er 20 % uld og 80 % akryl som giver et behageligt fit og en cap, som virkelig er skøn at have på hele dagen. Kasketten har en god fleksibilitet grundet valget af netop disse materialer til cappen.

Skærmbillede 2014-09-24 kl. 14.18.12 Skærmbillede 2014-09-24 kl. 14.17.52

Samtlige caps fra Les Deux kan justeres til at passe alle hovedformer og derfor give optimal pasform til enhver bruger af dem. Det er så irriterende hvis man finder den perfekte cap, og så ikke kan bruge den fordi man har et hoved, der er mindre end gennemsnittet, eller hvis man er udstyret med et hoved, der måske er lidt større end alle de andres.

Hvis din kæreste stiller spørgsmål til, hvorfor du vælger at gå med cap – du får jo hatte hår – kan du bare forklare hende det ovenstående, som burde være grund nok. Er det alligevel ikke nok, kan du bede hende kigge forbi Les Deux’s hjemmeside og vise hende hvad der ligger bag, og hvor mange flotte farver capsne kommer i. Så skal du se at hun straks begynder at sammensætte outfits og mon ikke der kan snige sig en snapback cap ind hist og her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *