Hvad gør man når kæresten ikke vil træne?

Hvad gør man når kæresten ikke vil træne?

Hvis du ikke altid selv kommer ned i træningscenteret og du ofte skylder skylden på din bedre halvdel, fordi hun ikke vil tage med dig, så kan du enten tage drastiske skridt – f.eks. tage 10 kilo på meget hurtigt samt andre ekstreme måder at lade din krop gå i forfald. Meeen, det er ikke altid den nemmeste løsning, da du løber risikoen at hun vælger at dumpe dig fremfor en single fitness dude.

Dig eller hende

Derfor kan løsningen være at du simpelthen tvinger dig selv til at træne noget mere, eller måske prøver at få hende til at få interesse for det. En af grundene til at kvinder ofte ikke træner, kan fe.sk. være besværligheden ved at skulle afsætte tid, samt frem og tilbage fra træningscenteret. Her kan det være en fordel at prøve et par træningsmaskiner til hjemmet. Så tænker du sikkert at det vil kost en hel bondegår, og ja, det kan det også, men hvis man kigger efter de rigtige mærker, hvor kvalitet og pris er rigtig, så kan du komme langt for meget få penge. F.eks. kan vi anbefale mærket Kettler, som producere en masse forskellige maskiner, som er i ordentlig kvalitet samt funktionsdygtige. Du kan læse lidt omkring mærket Kettler samt se maskinerne her.

Når først maskinen står i hjemmet, og hun har en time hvor hun sådan ikke skal noget, så er der pludselig ikke mange undskyldninger tilbage, for ikke at tage en omgang samme med dig. Problem løst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *