Hårprodukter som gave til kæresten

I det foregående indlæg fortalte jeg om, hvordan det kunne være en god ide at overraske kæresten med en gave, der normalt ville ligge uden for din comfort zone – hvis man kan have sådan en, når det kommer til gaver. Her fortalte jeg, om en hårolie jeg havde givet. I det her indlæg vil jeg se lidt nærmere på nogle af de tonsvis af andre hårprodukter der findes, som man kan give sin kæreste i gave. Hold godt fast!

Mænd elsker teknik og værktøj, så lad os starte ud med at se lidt nærmere på det, måske i knap så maskuline udgaver. Hvilke typer værktøj findes der, når kæresten skal have stylet hårpragten. Føntørrere, glatte- og krøllejern er ”must have”, men hold dig fra skægtrimmeren 😉

Har hun allerede brokket sig over føntørreren, bliver du helt sikkert dagens mand i skysovs, hvis du forærer hende en ny. Der er garanteret bonus point, hvis det er en version eller to bedre end hendes gamle. Har hun alt udstyret til at klare diverse hverdags ”kriser”, kunne en model i rejsestørrelse måske være sagen. Man kan faktisk få både føntørrer, glatte- og krøllejern i rejseformat. Så slipper du måske for at få helt så lange arme, næste gang I skal ud at rejse, eller blot på weekendtur.

Når hun er færdig med at sætte håret, skal frisuren, som frisøren har lavet til hende jo gerne kunne holde. Her findes der også alverdens dullerbajs til at holde lokkerne på plads. Voks, hårpudder, hårspray, krøllecreme, skum, volume for bare at nævne nogle. Der findes produkter i alle prisklasser. Du kan evt. købe flere forskellige produkter i den knap så dyre ende eller også kan du købe hende formel 1 udgaven.

For at hendes hår ikke skal komme til at se brugt og tjavset ud, ville det være perfekt med noget der kan reparer håret. Her findes også adskellige varianter. Jeg har allerede været inde på hårolien, ellers findes der balsam, conditioner, dybderensende shampooer, hårkur og meget mere. Fælles for dem er at de alle går ind og plejer og reparer håret. En rigtig god dybderensende shampoo er et hit, hvis din kæreste ikke allerede har sådan en. Den skal kun bruges en gang om ugen, men renser håret for alle produktrester, der er blevet brugt i ugens løb. En sådan gave skal nok få hende til at tabe både næse og mund.

Rigtig god gavejagt!

Gave til kæresten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *