Gør kæresten glad med en sød besked

Hvornår har du sidst sent en sød besked til din kæreste? Mange går måske rundt med den opfattelse, at man kun behøver sende søde beskeder til kæresten, når man ikke kan være sammen i en længere periode. Det er da også en rigtig god ide, så bliv endelig ved med det! Jeg mener bare, hvorfor kun i disse situationer, når en sådan gestus kan få dig i kridthuset og din kæreste til at føle sig speciel. Her kommer derfor nogle råd til, hvad du skal gøre og bestemt ikke skal gøre.

kærlighed

Find et sødt citat eller lille rim

Man behøver ikke store lyriske eller poetiske værker, for at vise sin kæreste, at man elsker hende. Et sødt lille citat eller et lille rim er nok. Det kunne være noget i stil med dette:

”There’s only 1 thing 2 do 3 words 4 you I LOVE YOU!”

Du skal dog passe på ikke bare at sende løs af denne type sms’er, da det kan give den modsatte effekt. Så mister beskeden sin værdig, da det bare bliver normalt i stedet for en dejlig overraskelse.

Spil gerne på det humoristiske

Victor Borge sagde: ”Smilet er den korteste afstand mellem to mennesker. ” Humor er desuden at finde i toppen af listen, når det kommer til, hvad kvinder foretrækker hos en mand. Se om du kan finde en vittighed, der passer på jeres forhold, eller noget der beskriver jeres forhold på en anderledes måde.

Dette er en finurlig lille joke:

“Great day at the zoo! Saw a chimp and thought of you

joke

Vær sikker på at det opfattes som en joke, da tekstbeskeder nemt kan misforstås, da man ikke kan høre tonefaldet. En smiley kan bruges til at understrege dette. Få mere inspiration her.

Sexede beskeder

Der er ikke noget, der kan sætte fut i tingene, som en besked der insinuere, der er lagt i kakkelovnen til en gang lagengymnastik senere på aftenen. Du kunne være med en besked i retning af:

”Jeg tænker på når du klæder dig i ”indsæt påklædning” da det tænder mig helt vildt!

Her er det vigtigt, man ikke bliver for lummer, da det så bare kommer til at virke klamt!

Afslutningsvis vil jeg sige, det handler om at beskederne ikke bliver forudsigelige, men at hun hele tiden bliver overrasket over din opfindsomhed i dine beskeder. Holder du dig til ovenstående råd, skulle der være gode chancer for, at jeres forhold forbliver, som var i nyforelsket.

Skrevet med hjælp fra sms-gateway.nu

One Comment

on “Gør kæresten glad med en sød besked
One Comment on “Gør kæresten glad med en sød besked
  1. Pingback: Tøffelheltene | Hvorfor valgte vi at blogge om vores forhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *