Giv kæresten fyldt chokolade

En klassiske gave, sammen med blomster, er at give kæresten fyldt chokolade. Det er svært at sige præcis hvordan de fyldte chokolader blev ”kærestens bedste ven”, men der er i hvertfald ikke tvivl om, at dette er tilfældet. De fleste piger elsker chokolade, og når du sætter ordet ”fyldt” foran, så bliver det pludselig meget mere værd.

Chokolade

Sådan skal du overraske med chokoladen

og sådan skal du i hverfald ikke gøre det!

Den helt rette måde at gøre brug af chokolade på, er meget vigtig at forstå for, at få den fulde effekt af påskønnelsen fra din bedre halvdel. Der hvor de fleste går galt i byen er, at de giver fyldt chokolade og forventer at de har gjort en stor tjeneste, og nærmeste forventer at pigen springer på dem lige der (det samme gør sig desværre også gældende ved blomster – dog ikke i nær så høj grad).

Chocolates with raspberries in a plastic blister pack

Er du personen som giver fyldt chokolade på denne måde? Hvis du kan svare ja til dette spørgsmål, skal du straks smutte forbi din lokale slikbutik, købe noget fyldt chokolade og benytte en af følgende muligheder

  1. Overraskelsen: Lad chokoladen ligge med en lille seddel således, at din bedre halvdel finder chokoladen efter arbejde (eller en dag, hvor du kun er på arbejde, og hun står op til denne seddel).
  2. Overraskelsen ver. 2: Læg fyldt chokolade med en seddel hvor der står ”skal nydes samme med din bedste veninde”. Du har så inviteret veninde på besøg og sørget for, at der er lejet en god dvd.
  3. Vin og chokolade: Stil en afkølet vin og chokolade frem imens hun er i bad, skriv en seddel med ”skal nydes i godt selskab med mig”. Gå en kort tur, og lad hendes finde overraskelsen selv.

Men hvad for noget chokolade skal du vælge? Ja, dette er ikke det nemme spørgsmål. Ideen er, at chokoladen skal se ”dyre nok ud”, men du vil alligvel ikke bruge for mange penge på den. Herunder er dine valg:

Nu er der ikke andet at gøre, end at finde den rigtige chokolade samt den rigtig måde at overgive denne på. Det sidste råd som vi vil give til dig er, at selve chokoladen slet ikke betyder noget, så længe det hele leveres på den rigtige måde.

Held og lykke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *