Fart over feltet på træningsfronten

shutterstock_32853736

Der har været fart over feltet i dag, men igen alarm af den grund – jeg har kun godt at fortælle. Jeg nåede mit 15 km mål på løbefronten og ser frem til snart at flyve over målstregen til sommerens halvmarathon. Det bliver fedt at prøve sig selv af og se, om benene kan bære og ikke mindst, hvor hurtigt de kan bære 😉

Min tid var også fin i dag – en time femten, så det er helt okay. Jeg snød en lille smule og løb en rute, der stort set ingen stigninger har, men så tog jeg til gengæld 3 km mere end jeg plejer, så alt i alt må jeg sige, at jeg var højt på strø, da jeg nåede hjem.

På hjemmefronten stod den på styrketræning med fokus på biceps og triceps. Jeg har efterhånden fået opbygget et godt program af øvelser, hvor jeg ikke behøver vægte. Det gør det meget nemmere at kombinere træningen med andre træningstyper, at jeg ikke skal op i fitnesscenteret for at styrketræne. Jeg finder mange af mine øvelser her. Bare et tip 😉

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *