Endnu en alternativ måde at overraske kæresten på

Hvis du allerede har læst et par af vores indlæg, så ved du at vi går meget op i at overraske kæresten, så hun ”forbliver” eller ”bliver” glad. Vi bliver ret ofte trætte af alle de mange klichér derude – fordi kæresten godt ved at man bare bruger de traditionelle metoder (fx. blomster & chokolade). Når først man har prøvet de mere alternative metoder, så finder man hurtigt ud af, at kæresten bliver langt gladere, og ”gengældelsen” ligeså.

overraske

Skulle der være en ulempe ved at prøve at overraske kæresten på en alternativ metode, så skulle det være at hun efterfølgende forventer at du forsætter med dette.

Sådan kan du overraske kæresten

Det gælder om at give hende noget, som fjerner det problem som hun går og er sur over – eller ikke helt er tilfreds med. Hos mange piger/kvinder, er dette ofte små elementer i boligen (udover de typiske ting, som vi ikke vil nævne her af frygt for gengældelse). Hvis din kæreste er af type som går meget op i indretning, så kan dette være en af områderne, hvor du kan overraske hende på en alternativ måde.

Hvilket element af boligen er din bedre halvdel ikke helt tilfreds med? Du er ikke helt sikker – du lukker måske af, når hun begynder at snakke omkring boligen, og giver hende blot frie tøjler? Hvis dette er tilfældet, så kan denne ide bruges, som holder i 90% af tilfældene (måske).

Alle piger/kvinder er ikke helt tilfredse med deres gardiner – enten er de ikke moderigtigere længere, beskidte, passer ikke eller på en anden måde, bare ikke helt nok.

Hvordan tror du at kæresten reagere hvis du f.eks. sørger for at der pludselig er de helt rigtige gardiner i stuen? Dette behøver ikke at kræve særlig meget af dig, du skal blot finde pengepungen frem, og lade eksperterne gøre arbejdet. F.eks. kan du ved Gardinstudiet få færdigsyede gardiner leveret direkte til døren.

Nemmere bliver det ikke!

Dette er selvfølgelig den lidt ekstreme løsning (hvis f.eks. pengepungen er fuld nok). En anden løsning kunne også være blot at fortælle kæresten, at næste søndag er afsat til, at I i fællesskab skal ud og købe nye gardiner til boligen.

Ja, det er en billigere løsningen, men kræver så også noget af dig. Det er dit helt eget vælg.

Men bare vent, når du har tilbragt denne søndag sammen med den bedre halvdel, så vil det helt sikkert blive gengældt. Om det er at du får lov at drikke en øl mere med vennerne, eller med en god middag – du bestemmer selv.

Til bonus kan vi også fortælle, og dette er sådan en gave, som fortælles til veninderne.

2 Comments

on “Endnu en alternativ måde at overraske kæresten på
2 Comments on “Endnu en alternativ måde at overraske kæresten på
  1. Pingback: Tøffelheltene | Hvorfor valgte vi at blogge om vores forhold

  2. Pingback: Tøffelheltene | De alternative men gode gaver #2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *