En gave som ikke er givet før

Vi eksperimentere ofte med, hvordan man kan få et bedre parhold – og i denne søgen, må vi indrømme at gaver ofte kommer op. Denne gang vil vi snakkede lige omkring, hvordan man giver en unik gave, som ikke benyttes ofte.

En gave hun ikke har fået før

Dette indlæg er ikke en guide til, hvordan du kan give den perfekte gave på nogen måde. Men derimod en personlig fortælling om, hvordan jeg fandt en perfekt gave – eller sammensætning af gave.

Historien..

Kæresten havde i en periode haft nogle hårde dage i skolen og på arbejdet, hvilket sagtens kunne mærkes derhjemme. Jeg overvejede hvordan jeg nemt skulle håndtere denne situation, og startede ud med, at hører hvad det helt præcist var der gik hende på – desværre mange ting, som jeg ikke have kontrol over. Men i denne samtale nævnte hun flere gange behov for afslapning, ikke en gang tid til at tage til frisør  samt mere tid sammen med dig.

Jeg fik tjekkede hendes kalender frem i tiden, og fandt den ene dag, hvor der kunne være tid til noget afslap – og begyndt så at planlægge en gave, som hun ikke havde fået før.

Dette bestod gaven af..

Da hun kom hjem fra skole, stod der den klassiske pakke med vin, chokolade en romantisk film på bordet. Dette blev efterfulgt af, at fik afvide at dagen først ville stå på et besøg hos frisøren (havde allerede tjekket ledige tider hos frisører i Århus). Jeg var så heldig, at jeg havde fået en ledig tid, hos hendes yndlingsfrisør Frisør Bladt.

shutterstock_196072802

Da klipningen over overstået, hentede jeg hende og tog hende med til en af hendes yndlingsbutikker i Århus, hvor jeg allerede havde fået lagt 2 kjoler til side, som jeg vidste hun længe havde kigget efter (hun brugte lidt tid, og valgte så en af dem).

Hun fik tiden til at gøre sig klar, hvor jeg havde inviteret hendes bedste veninde til pludselig at komme forbi – de kunne således hygge sig med chokolade og vin. Efter 1 time hentede jeg dem, og så stod resten af aftnen på gode drinks på Fidels. Jeg havde sørget for at enkelt af hende veninder var bevist omkring dette, og i løbet af aftnen fik hun hilst på en række bekendtskaber, som hun ikek havde hilst på i en periode.

shutterstock_195414245

Aftnen blev sluttede af med Fast food samt en løfte om, at den romantiske film skulle ses dagen efter, når dagen alligevel blev brugt i sengen.

Håber der var nogle derude, som kunne bruge dette. 

One Comment

on “En gave som ikke er givet før
One Comment on “En gave som ikke er givet før
  1. Pingback: Tøffelheltene | Hvorfor valgte vi at blogge om vores forhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *