Den perfekte gave

Den perfekte gave

Her kommer endnu et af de gyldneråd til hvordan man får parforholdet til at vare for evigt. Der er mange som yder at give deres sammenlever /kæreste/kone gaver i ny og næ – som f.eks. noget chokolade og blomster – dette er altid noget som personen bliver glad for, men glæden kan forsvinder, hvis dette forsætter, og benyttes som en ”undskyldning”-agtig ting, uden at man kan se at der er lagt noget bagved denne gave.

Her kommer TØFFELHELTENE med den bedste ide, som er super nem, men som overfor din bedre halvdel giver bonus lagt oppe i det røde felt. Der findes en del virksomheder online, hvor man kan tryk billeder på lærred, verdenskort, samt lyddæmpende billeder. Hvis du virkelig vil vise overfor din bedre halvdel at du holder af hende, så vælg et foto af jer sammen fra en ferie, sammenkomst eller andet, som du ved hun selv synes hun ser godt up på (NB: meget vigtig at ”hun” selv synes hun ser godt ud derpå). Dette billede får du trykt på et billede i  ønskede størrelse, hænger det op derhjemme og pakker den in (ja på væggen) eller sætte et rødt forhæng for. Så laver du en god middag og stiller parat med en god vin når hun kommer hjem.

At du har brugt tiden på selve gaven er det som man ofte får ”bonus” for, men når man har brugt tid og omtanke på at udvælge gaven er det endnu bedre – og hvis gaven samtidig er personlig, så kan man ikke give en bedre gave.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *