Den mest uromantiske gave?

.. og måske en smule ond! Vi ved det ikke helt, men vi er sikker på, at følgende gave ikke altid vækker glade miner ved den bedre halvdel. Selvom det måske er en gave fra en udgivet ønskeseddel, så er det alligevel svær t for de fleste ikke at tro, at der måske er en lille bagtanke bagved gaven.

Gaven vi snakker om, er ikke et bestemt produkt, men en serie af produkter. Der er nemlig tale om fitnessudstyr, som vi selv var nødsaget til at give i gave for et par uger siden. Ønskesedlen var blevet leveret, og en af disse ønsker faldt på en boksepude, som vi i de første stunder betragtede som en god gave – men blev pludselig ramt af ”hvad nu hvis, hun tror vi giver den fordi, vi mener hun er for tyk” eller endnu værre ”Hvad nu hvis, det bare en test, og hun forventer at vi køber noget andet, fordi hun ikke har brug for det”.

gaver

Kvalerne var mange, og eftersom listen indeholdte andre gaveønsker, så nåede man at ændre mening over flere omgangen. Boksepuden stod øverst på listen, hvilket normalt er en placering som er bevaret til de aller bedste ønsker. Efter mange kvaler og hjælp fra bokspeude.dk blev boksepuden dog købt – men dog ikke uden, at mistroen til ønskelisten havde meldt sig flere gange i bestillingsprocessen.

Skridt nummer 2: hvordan sikrede vi os, at vi kom helskinnet fra situationen, hvis det nu var en fælde. Som altid, så gælder det om at have en plan b, det burde næsten være vores motto.

Søgningen gik straks herefter på kortet, som på den ene side sagde ”her har du den dyre gave du ønskede dig” og på den anden side ”..men din krop er da så perfekte, at du slet ikke behøver at træne”. Sådan et kort findes desværre ikke, og efter at have overvejet mulighederne for et hjemmelavet (med hjælp fra CCHobby) blev man oevrbevist om, at selvom man betragter sig som ’handy’, så var evnerne ikke hertil.

Den smarte løsning: blev at købe et kort med tillykke med de 25 år, selvom man slet ikke var i tvivl om, at der ville være 28 lys på kagemanden. På denne måde kom der et lille smil på læben samtidig med, at man diskret fik sagt ”ej, jeg troede du kun fyldte 25”. Disaster avoided.. eller det finder vi ud af på lørdag..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *