De alternative men gode gaver #2

Vi har tidligere skrevet omkring, hvordan de alternative gaver ofte giver det bedste resultat. For som vi tidligere har sagt, så kan en blomst og chokolade ikke forsætte med at være lige så interessante. Vi har tidligere snakket om hvordan gardiner kunne være en meget interessant måde, hvorpå du kunne overraske kæresten (læs med her). Vi vil i dette indlæg forsætte indenfor boligindretnings-sektionen – hvor vi vil dele vores erfaringer omkring puder.

Gift box with red bow

Jamen hvordan kan puder være en fed gave?

Som vi allerede har omtalt i flere tidlige indlæg, så gælder det om at overraske den bedre halvdel med gaver som;

  • Fjerne eller forbedre en problemstilling, samt
  • Problemstillingen skal gerne være indenfor et område, hvor personen ikke selv vil gøre/kunne noget.

Når det kommer til puder, så er det på helt samme måde som med gardiner. Din bedre halvdel går med problemstillingen ”vores sofa er godt nok ikke særlig moderne længere” eller ”Jeg synes altid at vores seng ser så rodet ud”. Disse problemer er i sådan et niveau, at hun ikke selv vil gøre noget ved det, men gør du derimod, så vil du vise at du lytter på hende, og tager hendes bekymringer alvorligt (hvilker du selvfølgelig også gør).

White living room

Selvfølgelig kan det godt være, at puder ikke altid vil være løsningen på disse problemstillinger, men hemmeligheden er, at det er rigtig nemt at købe puder online uden den store viden omkring puder eller jeres /hendes hjem. F.eks. kan du besøge Pudeguiden.dk og nemt får et overblik over brands, farver, størrelser samt typer af puder. Har du en smule indretningssands, så kan du selvfølgelig bruge lidt tid på at finde de helt rigtige puder.

Skal det helst gå så hurtigt som muligt, og så er tricket at kigge på deres ”populære”-sektion, da du således ikke går galt i byen. Har din bedre halvdel en yndlings fysisk eller online boligbutik, så kan du med fordel købe der, da du således bagefter kan komme med sætningen ”og hvis du ikke kan lide den, så kan vi bare tage ud og bytte den samme”.

Held og lykke med gaven

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *