Computeren til den rigtige mand

Thinkpad kom på markedet som bærbar computer i 1992, og blev indtil 2005 produceret af IBM. Thinkpad blev så overtaget af Lenovo, som nu producerer Thinkpad med stor succes. Thinkpad laver en række lækre og solide bærbare computere til forskellige formål. Thinkpad computerne er slidstærke og driftsikre, og kan bruges af alle mulige computerbrugere, men er yderst optimal som arbejdscomputer. Den blev også i sin tid fremstillet som arbejdscomputer, og det har den uden tvivl levet op til lige siden.

1-Brugte-computere-refurbDK

Som arbejdscomputer er Thinkpad optimal, fordi den har et stærkt grafikkort, en stor processor og er slidstærk og meget holdbar. Det er en computer, som kan holde til at blive brugt i mange timer om dagen. Batteriet er stærkt og langtidsholdbart, og kan godt holde til den daglige transport til møder, på kontoret og hjem igen. Thinkpad har altid været en kvalitativ computer, og har udviklet sig til at nå nye højder gennem årene. Den har beholdt de samme gode egenskaber og den vellidte teknologi hele vejen igennem, og er derfor nu og i fremtiden en af de foretrukne arbejdscomputere.

Som arbejdscomputer kunne f.eks Lenovo Thinkpad T-serien være et rigtig godt bud. Det er en serie af computere med mange moderne features, så som Intel Core i5 processor og 500 GB hybriddrev harddisk. Lenovo Thinkpad T-serien er at foretrække i forhold til andre bærbare computere, på grund af det høje kvalitets grafikkort, som egner sig specielt til hjemmeside design, grafisk designarbejde, video redigering og meget andet indenfor multimedie verdenen.

Thinkpad er en fin arbejdscomputer, fordi den på mange planer helt sikkert lever op til de krav, som stilles til en moderne arbejdscomputer.

God pris (wife-approval-factor)

Thinkpad kan købes brugt også, f.eks hos IT firmaet Refurb, som har specialiseret sig i at sælge brugt IT. Her fås mange versioner af Thinkpad computere, og det til halv pris af en ny. Thinkpad kan købes som både arbejdscomputer til den enkelte person, eller som firmacomputer til et mindre firma, hvor man sparer det halve, og får det samme som hos en ny computer. Der er 2 års garanti på, ligesom på nye produkter, så det er også en fordel.

Thinkpad som firmacomputer

Prisen på Thinkpad bærbare lever bestemt op til dens kvalitet og egenskaber. Prisen er over middel, og lidt op i den højere ende faktisk, men er man villig og har råd til det, er det en god investering, Som firmacomputer er den perfekt, da medarbejderne får en god computer, som holder længe og kan klare mange alsidige opgaver.

Den kan bruges på kontoret, men kan også tages med til møder eller forretningsrejser og med hjem om aftenen igen. Den kan holde til meget transport, og er stadig lige godt kørende. Derfor er det en god investering for et firma. Som chef gør man sine medarbejdere og sit firma en stor tjeneste ved, at købe Thinkpad som firmacomputer. Mange firmaer kan købe flere computere ad gangen over firmaet, og kan derved spare en del, eller købe computerne brugt i en god stand, hvis udskrivelsen er lige lovlig stor på én gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *