Sko til de mindste på udsalg

Shit, december måned er altså overraskende dyr hvert eneste år. Det er syret, at det kommer så meget bag på en hver gang, men sådan skal det åbenbart være. Når hele julegaveræset er overstået, og pengepungen af naturlige årsager ikke er, hvad den har været, plejer min kæreste derfor at lede efter steder med udsalg når der skal købes ting og sager – herunder også sko til junior. Jeg har dog været snu. Og dygtig. Jeg har nemlig ledt nettet tyndt og helt selv fundet frem til et sted med gode vinterstøvler til børn på udsalg til fabelagtige priser.

by-hvad-for-noget-Kier?

byKier er et pæredansk mærke, der har til huse i Risskov ved Århus. Firmaet ejes af tre århusianske børnefamilier, så der er helt styr på, hvad børn har brug for og det ses tydeligt på de sko, som byKier har på deres hjemmeside. De bryster sig af at være 30-40% billigere end tilsvarende produkter i børnesko kategorien, så allerede her er jeg jo lutter øre, når det handler om at spare penge, men jeg vil jo samtidig gerne købe gode varer til junior. Alle byKiers sko er håndlavede indenfor Europas grænser, og faktisk er hver eneste sko unik, da de sammensættes af 15 forskellige komponenter, som tilsammen giver byKiers enestående kvalitet og komfortable sko til vores børn. Hvis I ikke har prøvet byKier hos jer, synes jeg I skal give det et forsøg.

Vinterstøvler på udsalg - byKier

Børne vinterstøvler på udsalg

byKier har i efteråret og til vinteren 2014 haft en ret så fed kollektion af vinterstøvler til piger og drenge, som også er blevet taget godt imod i de danske børnefamilier rundt omkring i landet. Det er dog blot sådan i den branche, at når vinterstøvlesæsonen rent vejrmæssigt begynder, så er forretningerne som regel allerede klar til sommersko. byKier er ingen undtagelse og allerede her midt i december, hvor den første sne endnu ikke er faldet, kan man spotte flotte og lækre vinterstøvler på udsalg i deres webshop. Og så tænker jeg jo hurtigt: nu skal næste års støvler købes, så pengepungen er klar, og vi bliver en dansk overskudsfamilie, der virkelig er fremadsynende når det kommer til påklædning af vores børn. Nu er tippet om børnestøvler på udsalg i hvert fald givet videre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *