Adventsgaver til kæresten

Vi nærmer os med hastige skridt december, hvilket betyder masser af julestemning og julehygge. Adventsgaver er indbegrebet af julehygge og en oplagt mulighed for at forkæle kæresten lidt ekstra og vise du sætter pris på hende og elsker hende.

Men julen er også en kold tid, hvilket betyder vi skal til at gå med handsker og huer. Håret er derfor også ekstra udsat i december, da det ikke har godt af at være lukket inde i en varm hue. Jeg vil derfor komme med lidt inspiration til, hvordan du kan hjælpe din kæreste med at holde hendes hår sundt og blank, ved at give hende nogle gode hårprodukter i adventsgave. Det skal nok være med til at skabe en fantastisk julestemning hele vejen til juleaften.

Adventsgave

Der er som bekendt 4 søndage i advent, hvilket betyder at der skal findes 4 gaver. Jeg vil derfor komme med 4 forskellige bud på, hvad du kan give din kæreste for at være sikker på at være i kridt huset gennem en ellers lang og mørk december måned.

Jeg vil starte ud med at anbefale at købe en god balsam. En god balsam styrker hovedbund og hår og efterlader det sundt, vitalt og glansfuldt. Det danner en beskyttende film rundt om hvert enkelt hårstrå, hvilket bevarer intensiteten i håret. Pure 02 fra Zenz er et rigtig god til prisen. Den kan fås for ca. 200 kr.

Her i den kommende vinterkulde passer det perfekt med en olie til håret. Olien gør hårstrået blødt, smidigt og glansfuldt, hvilket giver hende perfekte betingelse for at holde hendes hår lækkert og velplejet. Det er noget kvinder kan lide.

I den lidt billigere afdeling vil jeg anbefale en hårpudder. Hairpowder volume 89 fra Zenz koster 144 kr. Det er et fantastisk produkt der giver din kærestes hår fylde og hold i både kort og langt hår. Det er især godt i vintermånederne da frisuren let kan klaske sammen på grund af vind og vejr.

Så gælder det den sidste adventsgave og på dette tidspunkt burde hun have fået produkter nok for denne måned og derfor vil jeg ikke anbefale et hårprodukt, men nærmere en service i form af et gavekort til en frisørtid. Så er hun klar til at stråle om kap med stjernen på træet juleaften. Du kan finde mange gode frisører over hele landet på bapoon.dk, så er gavekortet kun et hurtigt klik fra at være i hus.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *