ADVARSEL: Mande indlæg :)

Der er vise ting i hjemmet, som typisk, ej det skrev jeg ikke, men som jeg i hvert fald mener passer bedre til andre end mænd. Måske er det den manglende interesse, der har været skyld i de mange fejl der er blevet foretaget, når man skal vaske og ikke mindst tørre tøj. Eller måske er det noget helt andet, nemlig at vi nødig vil ødelægge kæresten eller kones fine tøj ved at vaske for varmt, koldt eller tørre det forkert. Undskyldninger, ja dem kan vi sagtens komme med.

MEN, nu har Tøffelheltene fået smag for det gode liv, nemlig det liv, hvor vi bruger minimalt tid på rengøring, opvask og den slags. Jo vist bliver det gjort. Men nu på vores helt egen og geniale måde. Vi har nemlig investeret i denne geniale lille sag:

En robotstøvsuger!

Og denne støvsuger, er hurtigt blevet en del af familien. Ikke blot fordi den på fornemt vis formår, at gøre det sure arbejde lige for øjene af os, men også fordi, at den ellers altid frygtede 3. plads om Fifa controllerne, nu kan fornøje sig med fjernbetjeningen til robotstøvsugeren i stedet for.

Vi har godt nok taget et godt hug i vores SU opsparring, men denne lille fantastiske Roomba gør noget, som alle vi unge mænd rigtig godt kan lide, nemlig at den støtter vores dovenskab. Og det i sig selv er jo en smuk ting.

Og vi må indrømme, at den faktisk klare støvsugningen noget bedre end vi havde forventet. VI havde godt hørt lidt omkring de første modeller, som ikke altid var lige gode til at komme hele vejen rundt i rummene, men vi har indtil nu ikke haft noget at klage over.

Jeg kom jo med en advarsel i dette indlæg og dette går nu på en opfodring til vores kvindelige bekendtskab også kan begynde at lede efter hjælp til dagligdagen. Vi drenge vil meget gerne foreslå dette: En tørretumbler!

Sådan kan og må vi nemlig ikke benytte 😀 (Hun ved godt selv hvem hun er)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *