5 nemme måder til et bedre parforhold

shutterstock_158114483

Her kommer endnu et par råd fra Tøffelheltenem denne gang omkring hvordan man simpelt og nemt kan tilsætte lidt krydderi til et (måske) kedeligt forhold. Når først job, familie, børn, drama og alt andet skaber en stresset hverdag, så har vi en tendens til at glemme romantikken.

Mange par siger ” Det er bare for meget arbejde “, men sådan behøver det ikke at være. Nogle af de mest romantiske påfund og ideer er meget korte, og hvad i får ud af det, overskygger langt den tid der er brugt.

For at bevise det, her er en liste over 5 romantiske ting, som kun tager et par minutter til at forberede:

1. Det mystiske kys

Stop ved butikken og afhente 5 stykker slik med udpræget forskellige varianter. Når i er alene benytter du først et af disse, sørger for at smagen kommer godt på din tunge. Lad din partner gætte hvilket stykke slik du har spist. Hun vinder selvfølgelig et kys mere.

2 . Jordbær og Chokolade overraskelse

Køb jordbær og chokolade (finde råd til køb af chokolade online her), dette skal bruges til at overraske din partner efter middagen, med jordbær med chokolade på (som du selvfølgelig har forbedret på forhånd).

shutterstock_167186852

3. Kærlighedserklæring

Lad din partner føler at hun betyder noget for dig ved, at efterlade hende en kærlighedserklæring, som hun opdager når du ikke er hjemme. Køb et par ark af pink eller gult papir fra din lokale butik og komme i gang med klippe og klistre. Det tager kun et par minutter af folde til at skabe en kærlighed brev, som de aldrig vil glemme.

4. Favorit slik

Indkøb en masse af din partners yndlings slik (find råd til køb af slik online her), gem dette rundt omkring i boligen. Afhold en hyggelig lagt hvor i sammen finder dette, og forslå at i laver jeres egen is med hakkede stykker af slik. F.eks. vaniljeis med Daim eller måske vingummi? Hvad med lakrids is?  Alt slik smager godt blandet med is, så det er bare at forsøge.

shutterstock_165334646

5. Musik bringer jer tættere

Tag en musikalsk rejse igennem jeres forhold, hvor i sammen lytter til musik som i begge husker, og har et nært forhold til. Alle forhold har nogle sange, som mindre dem omkring deres krælighed. Dette kunne f.eks. være musikken første gang i mødtes, musikken første gang i dansede sammen, musikken til store begivenheder.

Endvidere kan i udvide legen, hvor i spiller musik som igennem jeres liv (før i fandt sammen) har haft betydning for jer. Udveksling af minder bringer jer tættere sammen.

Der findes mange flere af disse, det gælder bare om at være kreative. Følg med her på siden, så vil vi i fremtiden komme med flere af disse.

Har du en der burde være på listen? Så skrive en kommentar herunder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *